Studio Rode Kers

Rode Kers staat voor alles dat het leven net dat stukje extra kleur geeft. Studio Rode Kers zit helemaal achterin de tuin. Het rustigste plekje van het huis. Met mooi weer gaan de deuren open en stroomt de wereld binnen. Naast alle keramiekmaterialen bevindt zich binnen in de studio een grote verzameling aan 'gevonden voorwerpen'. Deze voorwerpen vormen mede de inspiratiebron voor de ontwerpen van Studio Rode Kers. Studio Rode Kers ontwerpt graag voorwerpen met een verhaal. Een geluksvisje met een wensje van binnen (om weg te schenken), een gebroken vaasje voor een gebroken bloem, een gevonden diamant van een oude schaal (iets ouds iets nieuws maken).

Daarnaast heeft Corine, eigenaar en oprichter van Rode kers een grote passie voor vintage speelgoed en keramiek uit oude keramiek fabrieken (waarvan er vele inmiddels gesloten zijn). Deze stijl en vormgeving vormt ook een belangrijke inspiratiebron voor haar eigen keramiekcollectie.


Buiten grenst de studio aan de veranda, waar het heerlijk mijmeren is over nieuwe projecten. Zomers gaat de (pottenbak) draaischijf dan ook regelmatig naar buiten en 's winters gaat het zwarte kacheltje in de studio aan. Als overal in huis de lichten uit gaan, brandt er vaak nog wel een lampje in de studio. Juist omdat het in de nacht zo stil is, werkt Rode Kers vaak 's avonds laat.


Studio Rode Kers is ooit begonnen met het schrijven van nachtgedichten. Tegenwoordig bestaat de Rode Kers van Corine uit het ontwerpen en maken van keramiek. Keramiek met een verhaal. Deze kers komt bovenop haar dierbare kinderen en 'patchwork' gezin, haar familie/vrienden, haar werk als leidinggevende in de zorg/onderwijs sector, de inrichting van haar huis en haar opleiding voor keramiste in Gouda.

(Druk hier voor een interview met Corine van Studio Rode Kers voor het blog van www.rue-no.be)

 

Spreekt Studio Rode Kers je aan?

* Klik op webwinkel voor de verkoop van haar zelfgemaakte producten en lees het verhaal erachter.
* Klik op 
acties voor de laatste nieuwtjes.

* Klik op contact voor een vraag en/of wordt lid van de nieuwsbrief.
* Klik op 
Lucky Fish en lees en bekijk hoe het geluksvisje ontstaan is.
* Klik op 
gastenboek en laat een berichtje achter.

* Of neem een kijkje in haar studio.
* Neem ook eens een kijkje op haar blog: www.redcherryrodekers.blogspot.nl
* Volg haar interieur foto's op Instagram: www.instagram.com/redcherryrodekers
* Of pin met haar mee op 
Pinterest: www.pinterest.com/rodekers 


Dankjewel voor je belangstelling!

 

© 2014 - 2021 Studio Rode Kers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel