NIEUW!!!

NIEUW: Beautiful imperfect Swan & Ugly Duckling

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 19,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 4 stuks

NIEUW: Een grappig retro badzwaantjes en mini badeendje vormen de basis van dit keramieke duo, die ook los van elkaar te bestellen zijn.

Voor alle vrouwen, mannen, moeders, vaders en puberende zonen en dochters die te lang bezorgd voor de spiegel staan. In iedere zwaan zit een klein eendje en uit ieder eendje kan een prachtige zwaan groeien.

Deze zwaan en eendje staan voor deze transformatie. Voor de kind in ons zelf. Maar let op: Zelfs de prachtige zwaan is niet perfect. De ene zijde is strakker dan de ander. Deze imperfecte zwaan is niet bestemd voor mensen die niet van perfectie houden.

Dit duo is matwit van kleur, biscuit gebakken en dus ongeglazuurd. 

Er komen ook nog geglazuurde duo's. Bij de geglazuurde zwaan is het imperfectie effect van het zwaantje iets minder zichtbaar. Voor een ieder (en hebben we dat niet allemaal soms) die behoefte heeft aan een extra laagje glazuur. (Heb je interesse in een geglazuurd duo, stuur dan een berichtje via het contactformulier of een pbtje in instagram.)

Ach zonder dollen. Het zijn gewoon een leuk uniek klein zwaantje en een nog kleiner eendje. Leuk om ergens neer te zetten.

Ze zijn beide zelf ontworpen door studio Rode Kers en ieder zwaantje/eendje is handgegoten en bewerkt. Waardoor ieder vogeltje weer net ietsje anders is.

Duidelijker foto's volgen! Net nieuw!

 

 

© 2014 - 2021 Studio Rode Kers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel