De Rode Kers - logo De Rode Kers - logo
De Rode Kers - logo De Rode Kers - logo
0

Winkelmand

 x 

Totaal

€ 0,00

Bestellen

House

"Kleur past in ons huis!" vertelt Corine. Om meer leefruimte te creëren voor hun samengestelde ofwel patchwork gezin met zes kinderen, bouwden ze achter in hun tuin een langgerekt tuinhuis.

Inspiratie bood 'Anne van het groene huis', een kinderboek waar Corine vroeger gek op was. "Het is een romantisch verhaal over een weesmeisje dat in een groen houten huis gaat wonen en daar haar liefde voor literatuur en creativiteit kwijt kan. Vandaar dat we ons tuinhuis Het Groene Huis noemen." De dochters kregen hier hun eigen kamers en er is een ruimte ingericht als keramiek atelier: studio Rode Kers. Vanuit haar studio is het slechts een paar stappen naar de uitbundig ingerichte veranda en de moestuin. De veranda werd in dezelfde stijl gebouwd en geverfd als het tuinhuis.

Ook het huis kreeg een complete metamorfose. Toen Corine en haar man Patrick de stap waagden om samen te gaan wonen en twee gezinnen samen te voegen, diende zich de uitdaging om ook twee interieurs samen te laten smelten. De roze bank van Corine combineerde echter verrassend goed met de zwarte bank van Patrick.

Inmiddels hebben ze - na ruim 12 jaar - samen een eigen stijl ontwikkeld waarin hun liefde voor design, harmonie en kleur samen komen. De kinderen zijn inmiddels bijna allemaal uitgevlogen. Nog altijd veranderd er regelmatig iets in hun interieur. Houd je ook van kleurrijk wonen? Corine post al jaren foto's van hun interieur op instagram onder de naam: @redcherryrodekers