NIEUW!!!

NIEUW: Beautiful imperfect Swan

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 15,00 (inclusief 9% btw)
Voorraad 5 stuks

NIEUW: Een plastic retro badzwaantjes vormt de basis van dit keramieke zwaantje. (Dit is dus een los wit zwaantje zonder 'lelijk' eendje.)

Voor alle vrouwen, mannen, moeders, vaders en puberende zonen en dochters die te lang bezorgd voor de spiegel staan. In iedere zwaan zit ergens een klein eendje verborgen en uit ieder eendje kan deze prachtige zwaan groeien.

De zwaan staat voor transformatie en schoonheid.  Maar let op: Zelfs de prachtige zwaan is niet perfect. De ene zijde is strakker dan de ander. Deze imperfecte zwaan is dus niet bestemd voor mensen die alleen van perfectie houden.

De zwaan is matwit, biscuit gebakken en dus ongeglazuurd. 

(Er komen ook nog geglazuurde zwanen. Bij de geglazuurde zwaan is wel het imperfectie effect iets minder zichtbaar. Voor een ieder (en hebben we dat niet allemaal soms) die behoefte heeft aan een extra laagje glazuur. De geglazuurde zwanen zijn nog niet via de website te kopen. Bij interesse graag een berichtje via het contactformulier of een pbtje via instagram.)

Ach zonder dollen. Het is gewoon een leuk uniek klein zwaantje. Leuk om ergens neer te zetten.

Het zwaantje is zelf ontworpen door studio Rode Kers en ieder zwaantje is handgegoten en bewerkt. Waardoor ieder vogeltje weer net ietsje anders is.

Duidelijker foto's volgen! Net nieuw!

 

 

© 2014 - 2021 Studio Rode Kers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel