De Rode Kers - logo De Rode Kers - logo
De Rode Kers - logo De Rode Kers - logo
0

Winkelmand

 x 

Totaal

€ 0,00

Bestellen

Nieuwe website!!

Hij is klaar! Super trots ben ik op mijn vernieuwde rode kers website! Mijn wens was een frisse kleurrijke moderne website, die voor bezoekers eenvoudig te bedienen is en past bij de stijl van mijn instagramaccount. Een website waar je als bezoeker blij en geïnspireerd van wordt. Een website waarop je ideëen kan opdoen, zelfgemaakt keramiek kan kopen, zelf kunt leren keramiek te maken, workshop of coaching kan volgen, een snuffelmarkt met tweedehands keramiek (en andere spullen) kan bezoeken, keramiek/wooninspiratie kan opdoen en waar ook ruimte is voor nieuwe toekomstige ideeëen. Kortom, een website waarop ik mij creatief kan uiten en waar anderen die dat leuk vinden van mee kunnen meegenieten. Het fijnste van deze website is dat hem zelf heel eenvoudig actueel kan houden. Ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als ik!

Hoe het begon: Ruim 15 jaar geleden begon ik met een schrijven van nachtgedichten. Ik plaatste deze op mijn blog en dit blog noemde ik Rode Kers. Mijn kinderen waren nog super klein en wanneer 's nachts het huis eindelijk stil was, was er ruimte voor mijn creativiteit. De kers op mijn taart vond ik dat. Het maken van gedichten voegde iets extra's aan mijn leven toe. Alleen merkte ik dat mijn 'cherry on top' continu veranderde. De nachtgedichten gingen langzaam over in fotografie, het bloggen over mijzelf, ons gezin en tenslotte mijn interieur. Naast het stijlen van mijn interieur, begon ik te werken met keramiek. Ik kreeg een atelier en een fijne tuin. Ook ging ik naast mijn blog foto's plaatsen op instagram en vond dat al snel nog leuker om te doen. De interactie is zo leuk op instagram. Toen ik ook mijn zelfgemaakte keramiek op instagram ging plaatsen, vroegen steeds meer mensen of ze ook iets konden kopen. Mijn geluksvisjes werden een hit. Ik besloot om via mijn eigenwebwinkel zelf mijn keramiek te gaan verkopen. Inmiddels heb ik honderden geluksvisjes verkocht en nog veel meer keramiek. Ik merkte echter dat ik het niet leuk vond om heel veel dezelfde voorwerpen te maken. Ik vind het ontwerpen en ontwikkelen van producten veel leuker. Ondertussen haalde ik mijn keramiekdiploma en coachingsdiploma en volgde ik masterclass voor design, innovatie en productontwikkeling. 

Vandaag is mijn nieuwe website klaar. Met grote dank voor het geduld, de hulp en ondersteuning van Natacha en Roos van ontwerpbureau Pixit (www.pixit.nl).