De Rode Kers - logo De Rode Kers - logo
De Rode Kers - logo De Rode Kers - logo
0

Winkelmand

 x 

Totaal

€ 0,00

Bestellen

Effortless coaching

The only way out is through! Moeiteloos leven en werken is je eigen ruimte als vanzelfsprekend innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en wat je graag doet, direct verbinding maken met anderen, vrij geven en ontvangen, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, ontspannen goede resultaten halen op school, diep en vredig kunnen slapen, en vervuld zijn in elke situatie. Als dat is wat je wilt, begeleidt ik jou met behulp van Effortless Coaching op jouw weg erheen, wat ook je vertrekpunt is!

In februari j.l. haalde ik mijn effortless coachingdiploma. Naast reguliere coaching ben ik nu ook bevoegd als effortlesscoach. Deze coaching kan zowel online als thuis in mijn studio plaats vinden. Het is zelfs mogelijk om desgewenst individuele coaching te krijgen in combinatie met keramiek en kunstzinnige vorming.

Als deze drie dingen voor jou opgaan:

- Je wilt iets wezenlijks veranderen in je leven
- Je bent er zelf tot nu toe nog niet in geslaagd
- Het moet nu toch echt eens gebeuren

Dan kan Effortless Coaching je daarbij helpen.De coaching integreert de beginselen van het werk van Bruce Lipton, Candace Pert, Tom Campbell, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Brandon Bays, Byron Katie in één holistische aanpak. Voor een leven zonder zorgen.

Spreekt dit je aan? Ben je nieuwsgierig? Meld je dan via het contactformulier aan voor een vrijblijvende gratis verkenningssessie.

(In de coronatijd vinden deze online plaats, op afspraak op woensdag/zaterdag of in de avond.)